top of page

VÅRA BOLAG OCH INITIATIV

Genom åren har våra företag och samarbeten förändrats, precis som vår omvärld. Affärsidéer har sett dagens ljus, slocknat eller blommat ut. Ibland i vår egen regi och andra gånger av drivna entreprenörer, som vi följer med stolthet. Idag ser våra koncernbolag och initiativ ut som följer.

amsystem_bild.jpg

AM SYSTEM

Plattform för ledningssystem

Här ryms vår historia som företagare och kollegor. Startades 1989 hemma i familjens källare av bröderna Anders och Mats. En entreprenörsresa genom fyra årtionden och minst lika många affärsidéer. Idag är AM System ett fokuserat företag som utvecklar en plattform för ledningssystem, med över 50.000 användare.

AM SERVICE

Underhållssystem för industrin

En modig och ödmjuk lillasyster. Så beskriver vi AM Service, vårt underhållsprogram som avknoppades i ett nytt hungrigt bolag tillsammans med två unga utvecklare och delägare. Här ligger fokus på funktionalitet och användarvänlighet, till underhållsavdelningar i Sverige och världen.

amservice_bild.jpg
sommar_bg.jpg

TUNET

Genuin fjällgård i Hemavan

I hjärtat av byn Hemavan ligger Tunet (tidigare Trolltunet) som levererat fjällminnen året runt, i generationer. Tunet erbjuder guidade turer, aktiviteter och logi i en genuin miljö. AM Group ser potential i att fortsätta utveckla anläggningen tillsammans med våra duktiga medarbetare och guider på plats.

VASAGATAN 6

Office space - in the middle of Umeå

En kreativ kontorsmiljö mitt i Umeå centrum. Här ryms medarbetare inom AM Groups olika bolag, men också en handfull andra företag. Dessa berikar både med intressanta nätverk och höjer samtidigt stämningen på Vasagatan 6 som helhet.

vasagatan6_bild.jpg
bottom of page