top of page

KVARTETTEN

Asa_Oberg_AM-Group.jpg

Åsa Öberg

Ekonomi

Anders_Hultdin_AM-Group.jpg

Anders Hultdin

Ledarskap/resurser

Jenny_Hultdin_Forslund_AM-Group.jpg

Jenny Hultdin Forslund

VD/Kommunikation

Mats_Carpenter_AM-Group.jpg

Mats Carpenter

Försäljning

En kvartett som delar drivet för entreprenörskap och fokuserar på människorna bakom affärsidéerna.

Vägen
hit

I Västerbottens inland, närmare bestämt i Malå växte vi upp som fyra syskon, i en släkt som myllrade av företagsamhet. Här fanns många drivna människor och vi fostrades tidigt i föräldrarnas trummande citat; se sysslen och gör rätt för dig.

Vår pappa Ove var en av bröderna i företaget Hultdins som idag exporterar gripare med världen som marknad. Och mamma Gun-Ingers tålamod och sociala förmåga, blev en bra balans i vår uppväxt, som präglades mycket av företagande, en drös av kusiner och oförglömliga släktmiddagar.

 

Som syskon skiljer det 15 år mellan Åsa som är äldst och Jenny, som är yngst. Däremellan finns Anders och Mats som startade sitt första företag, AM Hultdin AB redan som ynglingar. Genom åren har affärsidéerna varierat och nya företag har sett dagens ljus. Åsa och Jenny har jobbat både inom AM och hos andra arbetsgivare, samt drivit egna företag inom ekonomi och projektledning/kommunikation.

Och nu vid årsskiftet 2021/2022 slår syskonkvartetten sig samman. Vi jobbar bra ihop och har så gjort, sedan veden skulle stapplas i föräldrarnas stuga. Så nu eldar vi vidare tillsammans, för ett växande företagande i Västerbotten, under familjeägda koncernen AM Group.

bottom of page