top of page

VÅR METODIK

RO

Vi tror på ro och fokus på rätt saker. Att sätta sin affärsmodell och identifiera sina prioriterade kunder. Det skapar lugn och målmedvetenhet i organisationen. Ro för oss är också balansen mellan jobb och fritid, så att både affär och medarbetare håller över tid.

 

RÅD

Låter finansiellt, och kan så vara. Men handlar lika ofta om rådgivning, bollplank och att dela erfarenheter mellan varandra. Vi ger råd och tänker tillsammans med er, både strategiskt och operativt. Kortsiktigt och långsiktigt.

 

REDA

Ordning och reda, löning på fredag. Vi ser över affärsstöd, system och skapar en bättre struktur med automatik och digitala arbetssätt. Och så reder vi ut vad den verkliga affären handlar om och hittar partners till det som tar onödig tid och energi.
 

AM Group drivs av en kvartett, formad av norrlands inland och familjens entreprenörsanda.

AFFÄRSIDÉ

AM Group är en familjeägd koncern som delar drivet för entreprenörskap och viljan att hela tiden förbättra. Vi utvecklar små bolag i Västerbotten med engagemang och förändringsvilja. Vi tror på laget mer än jaget och bidrar med våra erfarenheter, nätverk och färdigheter för att utveckla både företag och medarbetare. 

STRATEGI

Vår strategi är att fokusera, förenkla och lyssna på drivkraften hos människor. På så sätt skapas utrymme för utveckling, innovation och andrum. Genom AM Group adderar vi kunskap, kapital och ett ekosystem av stödfunktioner. Det reducerar hinder, ger fart och en långsiktig framgång för våra bolag.

AM Group-helkropp_2.jpg
About: Services
bottom of page